Черкаські патрульні на воді заручилися аеропідтримкою з Департаменту патрульної поліції

Черкаські патрульні на воді заручилися аеропідтримкою з Департаменту патрульної поліції

Рота з обслуговування водних об\’єктів Управління патрульної поліції Черкаської області спільно з працівниками відділу аеропідтримки Департаменту патрульної поліції, під час проведення профілактичних заходів під умовною назвою “Нерест” проводять спільні рейди. Про це повідомляють в прес-службі патрульної поліції.

Так, 28 квітня патрульні поліцейські спільно з відділом аеропідтримки Департаменту патрульної поліції використовуючи безпілотний летальний апарат провели обстеження водної акваторії річки Сула.

Такі превентивні заходи, спрямовані на запобігання правопорушень на водних об’єктах у період нерестової заборони, а також виявлення таких порушень.
Учора, поліцейські в річці Дніпро біля села Лозівок виявили трьох осіб, які займалися незаконним виловом риби та вилучили рибу: тарань – 183 шт, густера – 9 шт, краснопірка – 6 шт. Загальна сума збитків склала – 16 269 тисяч гривень.

Також, під час поверхневого огляду автомобіля порушників, у присутності понятих, було виявлено та вилучено рибу (плотва – 31 шт) на суму – 2 635 тисяч гривень. Зараз справою займаються слідчі Черкаського відділу поліції.

Закликаємо громадян бути відповідальними і дотримуватися правил рибальства під час нересту. Відповідно до них, під час нересту дозволяється виключно любительське рибальство однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом. Рибалити можна з берега в межах населеного пункту у дозволених місцях, за межами нерестовищ.
Нагадаємо, що у разі їх порушення передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x