У Черкаському художньому музеї відкривається виставка «Погляд на війну та мир»

У Черкаському художньому музеї відкривається виставка «Погляд на війну та мир»

6 травня, о 16.30, у Черкаському обласному художньому музеї відбудеться відкриття виставки «Погляд на війну та мир». Захід організовано за ініціативи волонтерів, громадських активістів та черкаських Ротарійців. Автори робіт, представлених на фотовиставці – це не професійні фотографи, вони аматори, які пропустили через серце та душу епізоди війни, і саме тому їх фото ще відвертіше сприймаються глядачем.

Більше 40 світлин відібрали для виставки «Погляд на війну та мир» молоді активісти, представники Ротаракт та Ротарі клубу Черкаси, серед яких студенти Черкаського державного технологічного університету, що разом з викладачами кафедри філософських і політичних наук, як майбутні модератори та учасники розбудови миру, вже сьогодні розуміють – їм творити майбутнє України і втілювати свої мрії і бажання жити в країні без війни.

Виставку урочисто відкриває директор Черкаського обласного художнього музею, кандидат мистецтвознавчих наук, Ольга Гладун.

Запрошені гості: керівники та представники громадських організацій «Громадський блокпост», «Біженці з Донецька та Сходу України», Черкаського Обласного Благодійного Фонду «Сила доброти» та «Спілки ветеранів ВДВ та військ спеціального призначення».

Отже, на заході «Погляд на війну та мир» на вас чекають унікальні світлини з передової ОOС (АТО), виступи українських військових, волонтерів, організаторів виставки та представників громадських організацій Черкащини!

Ми запрошуємо на відкриття та експозицію, яка триватиме лише 5 днів (6-10 травня 2019р.), всіх небайдужих і активних містян, котрі не словом, а ділом прагнуть наближати мир! Всіх, хто знає на власному досвіді правду про війну та мир і бажає допомогти реалізувати Ротарійську мирну ініціативу в Україні!

У програмі заходу:

1. Як втілити велику мету «Ротарійську Ініціативу з розбудови миру для України».
2. Як студенти кафедри філософських і політичних наук ЧДТУ, представники Ротаракт та Ротарі клубу Черкаси створювали фотовиставку.
3. До виступу запрошені:
– Анжела Бойко, модератор фотопроекту, доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри філософських і політичних наук Черкаського державного технологічного університету;
– Людмила Свистун, військовий капелан, волонтер та координатор фонду з питань допомоги військовим в зоні ООС (АТО) Черкаського Обласного Благодійного Фонду \”Сила доброти\”;
– Володимир Пожидаєв, заступник голови \”Спілки ветеранів ВДВ та військ спеціального призначення\”, волонтер Черкаського Обласного Благодійного Фонду \”Сила доброти\”;
4. Визначення на конкурсній основі кращих фоторобіт з виставки, котрі будуть представлені в рамках «Ротарійської Ініціативи з розбудови миру для України» під час проведення РОТАРІЙСЬКОГО КРУГЛОГО СТОЛУ МИРУ в Києві 28-29 травня 2019 року.
5. Перспективи «Ротарійської Ініціативи з розбудови миру для України». Запрошення до реальної співпраці представників громади та волонтерських організацій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x