За фактом замаху на вбивство Вадима Комарова відкрили кримінальне провадження

За фактом замаху на вбивство Вадима Комарова відкрили кримінальне провадження

Черкаська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом замаху на умисне вбивство засновника та головного редактора газети «Черкаські відгуки» В. Комарова 04.05.2019 на розі вулиць Небесної Сотні – Надпільна в Черкасах, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України, повідомляють у прес-службі прокуратури Черкаської області.

Здійснення досудового розслідування в указаному кримінальному провадженні доручено Черкаському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Наразі орган досудового розслідування перевіряє декілька версій вчинення кримінального правопорушення, зокрема посягання на життя журналіста у зв’язку зі здійсненням його професійної діяльності.

З метою швидкого, повного та неупередженого проведення досудового розслідування, виявлення й вилучення доказів, фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, прокурорами — процесуальними керівниками забезпечено проведення першочергових (невідкладних) слідчих дій та надано низку вказівок, спрямованих на встановлення фактичних обставин події, а також встановлення очевидців зазначеного злочину. Здійснюються інші процесуальні дії, спрямовані на викриття та притягнення до кримінальної відповідальності особи правопорушника.

Хід розслідування вказаного кримінального провадження взято на контроль керівництвом Черкаської місцевої прокуратури.

Довідково: за вчинення вказаного злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x