Дієві способи позбутися мозолів на ногах

Дієві способи позбутися мозолів на ногах

Нові туфлі чи босоніжки? Проходили в них півдня – і вже з’являються неприємні і навіть болючі мозолі. Як позбутися цього за допомогою недорогих та простих засобів, не виходячи з дому – читайте далі.

Використовуйте аспірин. Додайте 6 попередньо подрібнених таблеток аспірину в контейнер зі столовою ложкою лимонного соку і води. Добре перемішайте інгредієнти, поки не отримаєте однорідну суміш, щоб нанести на мозолі, і накрийте рушником. Через 30 хвилин промийте ноги теплою водою і зніміть «мертву» шкіру пилкою для нігтів або пемзою. Добре висушіть ноги. Рекомендуємо повторювати цю процедуру двічі на тиждень.
Яблучний оцет. Намочіть губку половиною склянки яблучного оцту і покладіть на мозолі. Накрийте ділянку тканиною або рушником і залиште на ніч. Нанесіть зволожувальний лосьйон наступного дня, щоб завершити лікування. Щоб результати були помітні, робіть цю процедуру регулярно.
Ромашковий чай. Щоб пом’якшити грубу шкіру, рекомендуємо замочити ноги в гарячій воді з чотирма чайними пакетиками ромашки. Через 30 хвилин потріть п’ятки пемзою або спеціальною пилкою для нігтів. Це видалить мертву шкіру і зробить ваші ноги набагато кращими на вигляд.
Харчова сода. Додайте 3 столові ложки харчової соди до контейнера, наповненого гарячою водою, і витримайте ноги в ньому 10 хвилин. Харчова сода ефективна для видалення мертвої шкіри завдяки відлущувальним властивостям. Для поліпшення її ефективності можна використовувати пилочку для нігтів або пемзу.
Мед, цукор і лимон від мозолів. Використовуйте цю суміш для відлущування ніг. Змішайте всі інгредієнти разом у контейнері. Потім нанесіть спеціальний зволожувальний лосьйон для тіла або ніг. Після цього накрийте ноги поліетиленовим пакетом і оберніть рушником. Через 20 хвилин зніміть рушник і пакет. Ваші ноги стануть м’якшими!

Пам’ятайте: дезодороване та чисте взуття запобігає поширенню грибка, неприємних запахів та
інфекцій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x