Черкаська компанія потрапила у топ-50 фінтех-стартапів за версією Forbes

Черкаська компанія потрапила у топ-50 фінтех-стартапів за версією Forbes

Компанія TransferWise, що є міжнародним сервісом грошових переказів із прямою конвертацією валют за нефіксованим курсом, оголосила про залучення $292 млн. Ринкова вартість компанії оцінюється в $3,5 млрд. Таким чином вона увійшла в число найдорожчих приватних фірм Європи. Про це пише AIN.ua.

Серед інвесторів компанії – Lead Edge Capital, Lone Pine Capital і Vitruvian Partners. У TransferWise відзначили, що новий раунд дозволив поточним акціонерам (більшість з яких – співробітники), а також раннім інвесторам продати свої частки. Крім цього, TransferWise залучила нових інвесторів, в тому числі BlackRock – найбільшого в світі оператора активів – у якого є фінансові ресурси, досвід і зв’язки по всьому світу, зазначає видання.

TransferWise – сервіс для переказу коштів, запущений в 2011 році. Обслуговує 5 млн клієнтів по всьому світу, обробляючи транзакцій на понад $5 млрд. У TransferWise працює понад 1600 чоловік в 12 офісах по всьому світу, один з офісів розміщений у Черкасах.

Керівництво підкреслює, що компанія останні два роки прибуткова. За підсумками минулого фіскального року, який закінчився в березні 2018-го, чистий прибуток TransferWise склав понад $7,8 млн. Компанія потрапила у топ-50 фінтех-стартапів за версією Forbes.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x