Рятувальники провели інструктажі директорам черкаських пришкільних таборів

Рятувальники провели інструктажі директорам черкаських пришкільних таборів

Незабаром в школах завершиться навчальний процес і на дітей чекають літні канікули. У пришкільних таборах, які зазвичай відкриваються при школах діти матимуть чудову можливість весело та цікаво провести час. Головна умова успішності такого відпочинку – це безпечність. Тому, аби дитячий відпочинок не зіпсували надзвичайні події, рятувальники Черкащини розпочинають проведення протипожежних інструктажів із директорами шкіл. Про це інформує прес-служба ДСНС України в Черкаській області.

Так, 22 травня з метою організації літнього оздоровлення дітей та проведення необхідних заходів з підготовки і забезпечення пожежної та техногенної безпеки, інспектори Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області провели з керівниками пришкільних таборів навчальних закладів міста Черкаси протипожежні інструктажі.

Під час зустрічі, фахівці Служби порятунку та освітяни обговорили заходи щодо організації безпечного відпочинку у пришкільних таборах. Зокрема, рятувальники роз’яснили присутнім основні правила та норми пожежної безпеки у літніх таборах. Крім того, співробітники ДСНС наголосили директорам таборів на необхідності проведення профілактичних бесід з дітьми щодо дотримання правил безпеки життєдіяльності.

Цього ж дня, аналогічний захід відбувся у Кам`янському районі. Співробітники Кам’янського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області взяли участь у спільній нараді з директорами шкіл Кам’янського району, а також Михайлівської, Баландинської та Лебедівської об’єднаних територіальних громад.

Під час наради інспектори ДСНС наголосили присутнім на дотриманні правил пожежної безпеки під час відпочинку на природі та біля водойм. Також фахівці Служби порятунку нагадали директорам пришкільних таборів правила користування первинними засобами пожежогасіння та як діяти у разі виявлення підозрілого предмету, що схожий на вибухонебезпечний.

Для того, щоб правила пожежної безпеки краще запам’яталися, представники ДСНС залишили тематичні листівки та пам’ятки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x