Звенигородець обікрав фермера

Звенигородець обікрав фермера

У Звенигородському районі чоловік викрав у місцевого фермера чотирьох поросят. По гарячих слідах правоохоронці встановили особу зловмисника, а живність вилучили і повернули власнику. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.
До чергової частини Звенигородського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку. Місцевий підприємець, який займається фермерським господарством розповів правоохоронцям, що вночі невідома особа пошкодила двері сараю, звідки викрала чотирьох поросят. Сума збитків становить понад 2 500 гривень.

Як з’ясувалося, в день крадіжки один з місцевих жителів придбав у свого знайомого маленьких поросят і саме таку кількість, яка зникла у потерпілого. При спілкуванні з новим господарем живності, дільничний інспектор дізнався, що поросят йому продав 44-річний місцевий житель, який запевняв, що вони не крадені. Встановивши місце проживання останнього, міліціонер відразу направився до нього. Для з’ясування всіх обставин, підозрюваного доставили до райвідділу міліції.

Під тиском незаперечних доказів чоловік зізнався у вчиненні крадіжки та розповів всю правду. Як виявилось зловмисник раніше підробляв у місцевого підприємця і добре знав, яка живність є в наявності. Вночі, коли господарі спали, чоловік проник до тваринної ферми звідки виніс в мішках чотирьох маленьких поросят. Дочекавшись сходу сонця, зловмисник продав крадену живність місцевому жителю, а отримані гроші збирався витратити на власні потреби.

На сьогодні викрадену живність правоохоронці вилучили і повернули власнику. Слідчим відділом Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Зловмиснику вже оголошено про підозру. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x