У черкаській квартирі ледь не загинули двоє дітей (ФОТО)

У черкаській квартирі ледь не загинули двоє дітей (ФОТО)

Під час пожежі у Черкасах врятували двох малолітніх дітей, про це повідомляють у прес-службі УДСНС України в Черкаській області.

Вчора, 10 червня, о 13:20 до оперативно-координаційного центру Управління надійшло повідомлення про пожежу квартири в 5-поверховому житловому будинку на вулиці Нижня Горова. Про пожежу до Служби порятунку повідомили сусіди, які побачили дим з вікон квартири на 3-му поверсі. Ще до прибуття на місце події пожежних люди намагалися потрапити до квартири, проте їм ніхто не відповідав.

Два відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули на місце події, по встановленій автодрабині через вікно увійшли до помешкання, де знайшли двох малолітніх дітей (2018 р. н.) та їхнього 38-річного батька, який міцно спав. Дітей евакуювали в безпечне місце, їх оглянули працівники швидкої медичної допомоги, а потім госпіталізували до лікарні.

Причиною події стало підгорання їжі на газовій плиті в кухні. Завдяки пильності сусідів та оперативності рятувальників вдалось врятувати від диму малих дітей та захистити квартиру.

Рятувальники звертаються до громадян із проханням бути уважними до питань пожежної безпеки в побуті та дбати про власну безпеку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x