У Черкасах медиків привітали зі святом

У Черкасах медиків привітали зі святом

Учора – напередодні Дня медичного працівника – міський голова Анатолій Бондаренко привітав черкаських медиків із професійним святом, вручивши почесні відзнаки. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Звертаючись до присутніх у залі лікарів, Анатолій Васильович наголосив на визначальній місії та важливості фаху людей у білих халатах:

– До лікарів кожен з нас звертається у найскрутніші моменти життя, і саме робота лікаря нерідко стає вирішальним фактором у боротьбі за здоров’я і життя наших громадян. Ваша праця, шановні медичні працівники, вкрай важка, життєво необхідна і незамінна. Завдяки вашій турботі та професійній майстерності у людини є надія на одужання, і це – найголовніше. Зі свого боку ми продовжуватимемо опікуватись закладами охорони здоров’я Черкас, аби в усіх лікарнях та поліклініках міста були якісні ремонти та обладнання для комфортного перебування та отримання належних послуг для наших громадян. Бажаємо усім працівникам медичної галузі здоров\’я, добробут у сім’ях, стабільності і миру в нашому суспільстві. А також – щоб наші лікарі мали змогу сповна застосовувати саме в Черкасах свій досвід, знання та вміння у справі захисту здоров\’я та життя людей! – зазначив Анатолій Бондаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x