3 млрд грн податків – у місцевих бюджетах Черкаської області

3 млрд грн податків – у місцевих бюджетах Черкаської області

Сьогодні надходження платників Черкаської області до місцевих бюджетів перетнули трьохмільярдну позначку і склали 3 048 млн грн. Про це інформують в ГУ ДФС у Черкаській області.

1,9 млрд грн із них – надходження податку на доходи фізичних осіб; 482,6 млн грн – єдиного податку; 357,5 млн грн – земельного податку та орендної плати за землю. Також наразі платники перерахували 174 млн грн акцизного податку.

Очікувані надходження до місцевих бюджетів Черкаської області за півроку 3,32 млрд гривень, – на 455 млн грн або на 16% більші за піврічні надходження 2018 року. Збір до державного бюджету очікується за півроку в сумі понад 2,7 млрд грн, на сьогодні уже перераховано 2,4 млрд гривень. Також очікується понад 2,5 млрд грн єдиного внеску.

Нагадаємо, за січень-травень від Черкаської області до бюджетів всіх рівнів надійшло понад 5 млрд грн податків, зборів, платежів. Це на 869 млн грн більше, ніж відповідного періоду минулого року. Область до державного бюджету за звітні 5 місяців перерахувала понад 2,3 млрд гривень. Місцеві бюджети Черкаської області отримали за 5 місяців 2,8 млрд гривень.

Також перераховані і одразу спрямовані на забезпечення пенсійного страхування та виконання державних соціальних виплат 2,1 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x