На Черкащині затримали жінку, яка збувала наркотики

На Черкащині затримали жінку, яка збувала наркотики

До співробітників управління протидії наркозлочинності ГУНП в Черкаській області надійшла оперативна інформація про те, що в одному із сіл Уманського району жінка розповсюджує наркотики. Жінку затримали під час збуту чергової партії наркотиків. Про це інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці в будинку продавчині наркотиків виявили та вилучили 300 мл концентрованого опію, що в перерахунку складає 3 000 доз наркотичного засобу – опій ацетильований. За цінами чорного ринку сума вилученого складає близько 120 тисяч гривень. Також знайдені гроші, отримані від незаконного збуту наркотичних засобів.
Жінці оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як розповів начальник ГУНП в Черкаській області Валерій Лютий за вказаним фактом слідчим управлінням ГУНП в Черкаській області розслідується кримінальне провадження, відкрите за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Жінці оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x