На Черкащині фінішувала чергова школа МСП

На Черкащині фінішувала чергова школа МСП

Цієї суботи 11 слухачів курсу «Старт та розвиток власної справи» школи МСП звітували про реалізацію своїх бізнес-ідей та отримали сертифікати. Розпочалися навчання два місяці тому. Запустили курс Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА та Черкаська Агенція регіонального розвитку в партнерстві з школою SMRNK. За інформацією Департаментру регіонального розвитку облдержадміністрації

Це навчання проходило в рамках обласної Стратегії та Програми розвитку малого і середнього підприємництва до 2020 року, адже одним із її пріоритетних завдань є фінансування підприємницької освіти. Завдяки цій ініціативі вже проведено 3 школи МСП, випускниками яких стали 59 осіб.

У рамках цієї Програми Департамент регіонального розвитку та Черкаська Агенція регіонального розвитку покрили майже 70% вартості навчання 11 особам на курсі «Старт та розвиток власної справи» школи МСП.

– Ми вдячні нашим партнерам за співпрацю у проведенні цього курсу школи МСП, а також обласній раді за підтримку цієї ініціативи. – каже директор Департаменту регіонального розвитку Черкаської ОДА Роман Карманнік. – Якісна бізнес-освіта – це один із пріоритетів регіональної Стратегії розвитку МСП. Наша мета – щоб успішних підприємців було більше, бо від цього залежить розвиток всієї області. А завдання влади – це створення відповідних умов.

Вражаюче, що всі випускники школи наразі вже реалізують свої бізнес-ідеї, додає посадовець. Хтось відкриває кафе здорової їжі, хтось запустив власну лінійку одягу, а хтось навіть відкрив власне SMM-агентство.

– Їхні бізнеси такі різні, але вони дуже важливі для розвитку всього регіону. – відзначає Роман Карманнік. – Зважаючи на реальні результати та потребу підприємців у нас у планах запуск як мінімум іще однієї школи МСП.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x