Представники «Слуги Народу» розповіли про особливості своєї виборчої кампанії

Представники «Слуги Народу» розповіли про особливості своєї виборчої кампанії

Сьогодні представники першої десятки виборчого списку партії «Слуга народу» на Черкащині Олександр Корнієнко та Анастасія Красносільська поділилися з журналістами провідних ЗМІ області деякими аспектами своєї передвиборної програми. Серед основних питань, які порушували на пресконференції: незаконне використання бренда партії, ремонт доріг, антикорупційні реформи та багато іншого.

– Опоненти використовують проти нас технологію клонів! У вашій області теж є ця технологія, на жаль, – повідомив керівник виборчого штабу партії Олександр Корнієнко. – Щойно їхав, бачив об’єкт малої архітектурної форми, там був логотип «Зе команди». Це не є кандидат від нашої партії… Він є політичним шахраєм та аферистом. Ми вбачаємо в цьому порушення статті кримінального кодексу, яка стосується введення виборців в оману. Також ми знайшли 12 людей, які в автобіографії вказали, що є членами партії «Слуга народу». Ми пішли в суд, виграли суд, і ЦВК зобов’язало забрати цю інформацію з бюлетенів.

Загалом, за словами Олександра Корнієнка, в заяві до поліції вони вже повідомили про близько 50 випадків використання бренду партії по Україні. Щоб розставити остаточно крапки над «і», він назвав імена тих, хто дійсно йде на вибори віж «Зе команди».

Ще одним спікером виступила Анастасія Красносільська. Вона повідомила, що свого часу була лідером кампанії зі створення антикорупційного суду.

– Що це означає для Черкас? Коли ми під’їжджали, то були вражені відсутністю дороги. На дорогах треба перестати красти, а ті, хто краде, мають сісти в тюрму, – заявила пані Анастасія Красносільська.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x