У Черкасах маршрутки дезинфікуватимуть для запобігання коронавірусу

У Черкасах маршрутки дезинфікуватимуть для запобігання коронавірусу

У обласному центрі відсьогодні проводитимуть дезінфекцію не лише комунального громадського транспорту, але й приватного. Про це домовилися під час наради, яку провела заступниця міського голови Черкас Людмила Бордунос за участю перевізників, представників департаменту ЖКК та підприємства, яке готове проводити таку дезінфекцію, йдеться на сайті міської ради.
Людмила Бордунос наголосила на обов’язковості проведення дезінфекції у громадському транспорті й зауважила, що вона має здійснюватися централізовано та контрольовано.

Присутній на нараді керівник управлінської кампанії «Нова якість» Андрій Бортник зазначив, що його підприємство готове здійснювати це безоплатно. «Коли виникла небезпека коронавірусу, ми вирішили не стояти осторонь і прийти на допомогу місту Черкаси. У нас є 4 одиниці спеціального обладнання, відповідного до того, яким здійснюється дезінфекція транспорту в Китаї та Італії. Уже тиждень ми безоплатно допомагаємо тролейбусному парку дезинфікувати транспорт. Робимо це сертифікованою речовиною відповідно до рекомендацій ВОЗ. Ми маємо всі дозволи, наші люди пройшли спеціальне навчання. Тож коли до мене звернувся міський голова Анатолій Бондаренко із проханням допомогти місту, ми не могли не відгукнутися. Ми розуміємо, що бізнес має бути соціально відповідальним», − говорить Андрій Бортник.

Під час наради домовилися про те, що обробка транспортних засобів буде здійснюватися щодня пізно увечері після закінчення роботи автобусів на маршрутах. Ще сьогодні перевізники оброблятимуть маршрутки своїми силами, а відзавтра у Черкасах це робитиметься централізовано. Це забезпечить чіткий контроль за проведенням дезинфікаційних заходів.

Також Людмила Бордунос доручила перевізникам розмістити у маршрутках інформаційні пам’ятки для населення, як запобігти коронавірусу.
Нагадаємо, міський голова Анатолій Бондаренко раніше доручив забезпечити дезінфекцію у громадському транспорті Черкас, − як комунальному, так і приватному.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x