У Черкасах медиків «швидкої» виштовхнули з тролейбуса

У Черкасах медиків «швидкої» виштовхнули з тролейбуса

На офіційній сторінці КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР» розповіли про історію двох працівниць черкаської «швидкої допомоги», які не могли добратися до місця роботи. В громадському транспорті їхало більше 10 пасажирів і медиків не пустили в салон навіть після того, як вони показали посвідчення і пояснили, хто вони і куди їдуть. Кондуктор з тролейбуса ж \”зайвих\” пасажирок обізвала і виштовхала з транспорта.

«Учора працівники «екстренки» не могли добратись на роботу. Історія двох диспетчерів, які намагались доїхати із площі 700-річчя до вулиці Корольова, щоб вночі приймати екстрені виклики і допомагати населенню Черкас та області, показала черговий приклад людської байдужості і такого ж ставлення до медиків зокрема.

Знаючи, що в місті проблема з транспортом, обидві жінки вийшли з дому заздалегідь. Але на зупинці вони лиш проводжали поглядом маршрутки, які не зупинялись, бо вже везли свої десять пасажирів. Простоявши так на зупинці деякий час, жінки (одна з яких у поважному віці) вирішили йти до вулиці Пастерівської, щоб спробувати сісти у тролейбус № 10. Зупиняючись по дорозі на зупинках перепочити, працівниці намагались втиснутись у транспорт, але не могли. На зупинці Пастерівській, о 18:50, спробували зайти в тролейбус №10, маючи захисні маски, і намагались показати кондукторові посвідчення, що вони медпрацівники. Кондуктор і чути не хотіла, що працівниці екстренки намагаються добратись до роботи, щоб рятувати людські життя. Вона у грубій формі з нецензурною лайкою порадила засунути свої посвідчення куди подалі і виштовхнула пасажирок надвір. Жінка старшого віку ледь втрималась на ногах. Врешті працівниці екстренки на свою мізерну зарплату викликали таксі, щоб встигнути прийняти важливі виклики і допомогти вижити комусь із рідних тієї ж кондукторки.

Звертаємось до керівництва тролейбусного парку! Проведіть, будь ласка, бесіди зі своїми працівниками. Бо у такий непростий час медики перебувають на передовій! Облаяні і виштовхані з транспорту, вони просто можуть не встигнути урятувати життя вас або ж ваших близьких!

Зараз Черкаська обласна державна адміністрація, районні державні адміністрації, керівники міст, сіл та територіальних громад намагаються якнайшвидше вирішити питання доставки медпрацівників до місця роботи. Впевнені, що у найближчий час питання буде вирішено, але епізоди людської байдужості не можуть залишитися безкарними.»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x