Черкаські лісівники та благодійний фонд «МХП-Громаді» передали 1000 захисних костюмів обласній лікарні

Черкаські лісівники та благодійний фонд «МХП-Громаді» передали 1000 захисних костюмів обласній лікарні

1000 одноразових протиепідемічних костюмів лісівники Черкащини передали сьогодні Черкаській обласній лікарні, підтримавши ініціативу МХП та Благодійного фонду «МХП-Громаді». Така допомога стала продовженням проєкту підтримки черкаських медиків у боротьбі з коронавірусом. Про це інформують на фейсбук-сторінці благодійного фонду.
Нагадаємо, обласна лікарня вже вдруге отримує допомогу від півторатисячного колективу лісівників області, під час першого візиту лікарям передали 180 безконтактних електронних термометрів.

За словами головного лікаря Черкаської обласної лікарні Олександра Дудника, така допомога – чи не найважливіша сьогодні, адже за наявності хворих на коронавірус у лікарні захисні костюми для медперсоналу потрібні постійно і у великій кількості. Так, протягом 24 годин чергування лікарю може знадобитися 6 одноразових захисних костюмів, які треба замінювати кожні 4 години.
− Оскільки наша лікарня бере участь в лікуванні хворих на коронавірусну інфекцію, для нас дуже важливо бути впевненими в захисті медперсоналу. Вся ця благодійна допомога, яку ми сьогодні отримали, − значна підтримка для нас. Бо запаси засобів індивідуального захисту в лікарні гарантують впевненість лікарів і медперсоналу в тому, що вони можуть сумлінно виконувати свої обов’язки і працювати ефективно, − зауважує головний лікар.
Начальник Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко, передаючи допомогу для обласної лікарні, зазначив, що швидко знайти і придбати костюми було не зовсім просто, адже в цей період такий товар є чи не найзатребуваніший не лише в Україні, а й у всьому світі. Тому довелося шукати місцевих виробників, які за короткий час виконають замовлення.

Черкаські лісівники та благодійний фонд «МХП-Громаді» передали 1000 захисних костюмів обласній лікарні

− До цієї доброї справи долучилися всі наші підприємства та працівники – загалом на придбання протиепідемічних костюмів витрачено майже 300 тис. грн. Ми сподіваємося, що такий крок допоможе ефективніше боротися та швидше подолати Covid-19, − зауважив головний лісівник Черкащини.
Директорка Благодійного фонду «МХП−громаді» Тетяна Волочай наголосила, що під час карантину МХП не лише забезпечував потреби лікарень області в засобах індивідуального захисту, а й налагоджував партнерські відносини з багатьма організаціями, підприємствами і навіть волонтерами, що в подальшому стане хорошим прикладом співпраці і взаємодопомоги.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x