У Городищі чоловік пограбував тютюновий кіоск

У Городищі чоловік пограбував тютюновий кіоск

У Городищі серед ночі чоловік вдерся до тютюнового кіоску, але встиг лише спакувати товар. На спрацювання сигналізації негайно прибув наряд реагування. Повідомляють в Управлінні поліції охорони в Черкаській області.

Близько другої години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «Тривога» з кіоску по вулиці Миру. За кілька хвилин поліцейські вже були на місці події. Під час огляду об’єкту охорони працівники поліції виявили пошкоджені петлі навісного замка дверей кіоску та невідомого, який метушився в середині приміщення з двома дорожніми сумками. До них він вмістив більше двох з половиною сотень пачок цигарок.

Правоохоронці затримали та встановили особу зловмисника. Ним виявився місцевий житель, 1986 року народження. Чоловік добре підготувався, йдучи «на справу», та прихопив з собою знаряддя злому – пилку по металу і плоскогубці, які були виявлені в нього під час поверхневого огляду. Проте, надати пояснення своїм діям чоловік не зміг. На місце події викликано слідчо-оперативну групу. Затриманого доставлено до Городищенського ВП.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x