За період карантину на Черкащині виявили 620 порушень

За період карантину на Черкащині виявили 620 порушень

За період карантину фахівці Держпродспоживслужби Черкащини взяли участь у понад 2 тисяч перевірках та комісійних обстеженнях закладів продовольчої торгівлі, лікувально-профілактичних установ, аптек, об’єктів водопостачання та водовідведення тощо, порушення вимог чинного законодавства були виявлені на 620 з них. Повідомляють на офіційному сайті установи.

З розподільчої мережі централізованого водопостачання та децентралізованих джерел водопостачання області відібрано та досліджено за мікробіологічними показниками 127 проб питної води, з них виявлено 8 відхилень від гігієнічних нормативів за мікробіологічними і одне – за санітарно-хімічними показниками.

За наслідками проведених перевірок керівникам об’єктів надано 50 приписів щодо усунення виявлених порушень, на адресу органів влади, місцевого самоврядування, причетних управлінь, відомств, організацій, керівників підприємств, установ направлено 655 пропозицій, на посадових осіб накладено 117 штрафів за порушення санітарних норм і правил, за участі посадових осіб Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Нацполіцією складено 17 протоколів за статтею 443 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У рамках санітарно-освітньої роботи щодо профілактики коронавірусної інфекції фахівцями Держпродспоживслужби області проведено 60 виступів на радіо, 28 – на телебаченні, у друкованих ЗМІ розміщено 162 матеріали, проведено 1 600 лекцій, бесід, розповсюджено майже понад 2 000 наочних тематичних матеріалів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x