Відомий черкаський лікар Юрій Парходько святкує 80-річчя

Відомий черкаський лікар Юрій Парходько святкує 80-річчя

Юрій Олександрович Парходько – відомий в Україні організатор охорони здоров’я, фтизіатр, рентгенолог. Перші роки своєї професійної діяльності на посаді головного лікаря обласного дитячого протитуберкульозного санаторію «Руська Поляна» присвятив розбудові медичної установи та організації методичної роботи в закладі. Високі професійні здобутки, якості талановитого керівника надихали колектив санаторію на самовіддану працю. На сторожі життя маленьких пацієнтів, даруючи їм здоров’я, рятуючи від хвороб, Юрій Олександрович зумів організувати роботу медичної установи на високому рівні, завдяки чому діти почували себе тепло та затишно як вдома.
Високий професіоналізм, сумлінне ставлення до виконання своїх обов’язків, почуття відповідальності за доручену справу та авторитет керівника допомогли головному лікарю дитячого санаторію підняти статус медичної установи на новий рівень.
Даруючи захист та надію на краще, виконуючи свій професійний обов’язок, Юрій Олександрович вселяв у серця юних пацієнтів віру та любов.
Своєю самовідданою працею, високою свідомістю і дисципліною головний лікар завоював пошану та авторитет, як серед пацієнтів, так і серед персоналу.

Після роботи в обласному дитячому протитуберкульозному санаторії «Руська Поляна» Юрій Олександрович працював на посаді головного лікаря санаторію «Першотравневий», згодом – головним лікарем базового санаторію МОЗ України «Барвінок» м. Боярка, директором Департаменту охорони здоров’я м. Черкаси. На сьогодні працює лікарем-гомеопатом у медичному центрі «Інтерамед» м. Черкаси.
За значні заслуги в галузі охорони здоров’я отримав нагороди: медаль «За трудову діяльність», Ювілейна медаль ім. Леніна, медаль «Відмінник народної освіти». Доброта, чуйність, палке прагнення допомогти як словом, так і ділом – риси, притаманні Лікарю від Бога.

Щиро вітаю шановного Юрія Олександровича із 80-річчям! Невичерпного натхнення, міцного здоров’я, Божого благословіння. Нехай у вашому домі панують тепло, затишок, благополуччя та мир. А кожен день приносить радість та дарує оптимізм.

Із повагою Леонід Лащенко, директор обласного дитячого протитуберкульозного санаторію «Руська Поляна»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x