Черкаська ОДА оголосила тендер на 100 мільйонів на ремонт театру

Черкаська ОДА оголосила тендер на 100 мільйонів на ремонт театру

Черкаська ОДА оголосила тендер на проведення другої черги реконструкції драматичного театру. Очікувана вартість робіт – 106,4 мільйона гривень. У адміністрації запевняють, що вартість робіт буде меншою і відповідатиме сумі, що передбачена ДФРР. Про це йдеться на prozorro.gov.ua.

Замовником робіт виступає департамент будівництва облдержадміністрації.

Роботи мають бути завершені до кінця 2021 року. Технічне завдання передбачає облаштування сцени: пожежна сигналізація, системи освітлення, звукофіксації та механообладнання, також будуть облаштовані двері, сходи на сцену, підвісні стелі, освітлення, закуплені меблі, озеленена прилегла територія тощо.

Зазначимо, що на сьогодні вартість відновлення драматичного театру після пожежі уже перевалила за 100 мільйонів гривень. Ремонт триває фактично із 2017 року, а строки відкриття театру постійно переносилися. Усі кошти спрямовані одному підряднику – ПМ “Арсенал”.

Нагадаємо, 6 травня, комісія Державного фонду регіонального розвитку підтримала черкаські проекти будівництва на загальну суму 111 мільйонів гривень, в тому числі і 55 мільйонів на драматичний театр.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x