Студенти-журналісти складають іспити онлайн та офлайн

Студенти-журналісти складають іспити онлайн та офлайн

Через карантинні обмеження заліково-екзаменаційна сесія в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького, зокрема студентів-медійників, організована дистанційно. Про це повідомляє преслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Наразі онлайн-іспити проходять у синхронному режимі для студентів 1 – 3 курсів. Викладачі активно використовують платформи «Google Classroom», «Google Meet», «Skype» та «Zoom». Для надійної ідентифікації проводять відеозапис відповідей студентів.

«Елементи дистанційного навчання використовуватиму й надалі. Сучасні платформи допомагають чітко організувати роботу студентів, викласти всі матеріали для спільного доступу. Особливо ефективними виявилися відеозаняття, бо зоровий контакт зі студентами вкрай важливий для фідбеку з боку викладача, спільної дискусії», — ділиться досвідом викладачка кафедри Світлана Коваль.

«Складання іспитів он-лайн було незвичним явищем, оскільки всі звикли комунікувати з викладачами наживо. Може, і парадокс, але, виконуючи завдання вдома, я докладала більших зусиль, щоб своєчасно подати матеріали на перевірку. Мені було комфортно так навчатися, бо я вже працюю на одному з місцевих телеканалів», – розповідає студентка Нінель Власенко.

Водночас Державна атестація для студентів-журналістів 4 курсу, що розпочалася 10 червня, проходить у стінах університету. Відповідно до наказу ректора, майбутні випускники мають змогу складати іспит у комбінованій формі за бажанням — очно в групах до 10 осіб та он-лайн. Екзаменатори й студенти дотримуються рекомендацій Міністерства охорони здоров’я щодо запобігання поширенню COVID-19, використовують засоби індивідуального захисту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x