Черкаським дитячим садкам передали дезинфікуючі розчини

Черкаським дитячим садкам передали дезинфікуючі розчини

Члени «Партії вільних демократів» продовжують розвозити дитячим садкам дезинфікуючі розчини. Про це на своїй сторінці в «Фейсбук» написав депутат Тарас Коломієць.

«Сьогодні разом зі своїм приятелем Віктором Лихолаєм продовжили розвозити дезінфікуючий розчин по дитячих садочках міста. Це саме той розчин, який кілька тижнів тому мої колеги депутати Олександр Згіблов та Олександр Радуцький роздавали черкаським ОСББ та ЖБК для обробки приміщень будинків.
Частина дитячих садочків уже відкрилася. Інша частина відкрилась сьогодні з 15 червня та відкриється пізніше після ремонтів. Тому ми продовжили забезпечувати дитячі заклади дезрозчином. «Партія Вільних Демократів» робить це безкоштовно. Принаймні це краще, ніж витрачати мільйони на дезінфекцію із міського бюджету.

Черкаським дитячим садкам передали дезинфікуючі розчини

Сьогодні команда «Вільних демократів» побувала в садочках мікрорайонів «Припортовий» (ДНЗ№43 «Морська хвиля» і ДНЗ№77 «Берізка») та «Кривалівський» (ДНЗ№59 «Петрушка»). Додатково вивчили нагальні проблеми в цих садочках. Будемо допомагати вирішити їх. Наші діти мають виховуватися у безпечних та комфортних умовах. Тим більше, що в системі освіти Черкас нещодавно виявили випадки хворих на коронавірус», − йдеться у пості.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x