Абітурієнти з ОТГ можуть додаткого отримати понад 20 балів при вступі в ЧДТУ

Абітурієнти з ОТГ можуть додаткого отримати понад 20 балів при вступі в ЧДТУ

Абітурієнти ЧДТУ в широкому загальнодержавному конкурсі мають можливість отримати додатково понад 20 балів. Про це повідомляють на сайті ЧДТУ.

Конкурсний бал для вступу на перший курс для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО, обчислений за результатами ЗНО і середнього балу документа про ПЗСО з урахуванням вагових коефіцієнтів, остаточно множиться на коефіцієнти:

– регіональний коефіцієнт (РК);

– галузевий коефіцієнт (ГК);

– сільський коефіцієнт (СК).

Для абітурієнтів ЧДТУ регіональний коефіцієнт (РК) дорівнює 1,04.

Для абітурієнтів ЧДТУ, що вступають на одну з двадцяти спеціальностей, яким надається особлива підтримка, які зареєстровані в селах та здобули ПЗСО у закладах освіти, що знаходяться на території сіл, у рік вступу, сільський коефіцієнт (СК) дорівнює 1,05.

Для абітурієнтів ЧДТУ, які вступають на спеціальність, що не має особливої підтримки, зареєстровані в селах та здобули ПЗСО у закладах освіти, що знаходяться на території сіл, у рік вступу, сільський коефіцієнт (СК) дорівнює 1,02.

Для абітурієнтів ЧДТУ, що подали заяву із пріоритетністю 1 чи 2 та вступають на одну з двадцяти спеціальностей, яким надається особлива підтримка , галузевий коефіцієнт (ГК) дорівнює 1,02.

Детальніше читайте на сайті ЧДТУ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x