Черкаські платники податків вже сплатили 10 млн грн

Черкаські платники податків вже сплатили 10 млн грн

Як поінформувала перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Тетяна Проценко, станом на 26 травня цього року декларації про майновий стан та доходи за 2013 рік надали 20 117 черкащан. Вони задекларували 1 010 984,5 тис. грн доходів. До місцевих бюджетів надійде 23 мільйони гривень податку на доходи фізосіб. Наразі уже надійшло 10 млн грн. Про це «Нова Доба» дізналася в Головному управлінні Міндоходів у Черкаській області.

За її словами, найбільше надійшло декларацій про доходи від надання майна в оренду (3069) та від отримання подарунків та спадщини (2210). Дохід від продажу рухомого та нерухомого майна задекларувало 527 громадян. Іноземні доходи – 227. Інвестиційний прибуток – 76.

Шістдесят дев’ять жителів області задекларували понадмільйонні статки. Загальна сума задекларованих мільйонерами доходів становить 495,8 мільйонів гривень. За поданими деклараціями вони сплатять до бюджету 4468 тис. грн податку на доходи фізичних осіб. Двадцять чотири мільйонери мешкають в обласному центрі, 7 – в Умані, по 5 – у Шполі, у Корсунь-Шевченківському та Смілянському районах, по 3 – у Золотоніському, Драбівському, Кам’янському районах, по 2 – у Тальнівському, Городищенському, Звенигородському, Канівському та Черкаському районах і по одному у Чигиринському, Маньківському, Монастирищенському та Христинівському районах області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x