Монастирищанин вкрав у односельця зброю

Монастирищанин вкрав у односельця зброю

Чоловік викрав у односельця рушницю та м\’ясо. Викрадену зброю намагався продати, проте був затриманий правоохоронцями. Його дії кваліфіковані слідчим за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Монастирищенського райвідділу міліції з повідомленням про крадіжку звернувся 62-річний житель одного із сіл району. Він розповів, що декілька днів тому, коли повернувся додому, виявив, що замок вхідних дверей до його будинку зламаний. Оглянувши помешкання, господар виявив, що його мисливська рушниця кудись зникла, а разом із нею і 50 кілограмів м\’яса, яке він зберігав для продажу. Уважно вислухавши потерпілого, черговий по райвідділу направив на місце події слідчо-оперативну групу.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці взялися до справи. Спілкуючись з місцевими жителями, працівники міліції отримали корисну інформацію. Як виявилось, кілька днів тому по селу ходив чоловік, який намагався продати мисливську рушницю. Отримавши детальний опис підозрюваного, оперативники розпочали заходи по встановленню його особи.

В кабінеті слідчого крадій зізнався у вчиненому.

Наразі зловмисник дає покази. За даним фактом слідчим відділенням Монастирищенського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене зловмисник знову може потрапити за грати на строк від трьох до шести років. Проводиться досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x