Радуцький: \”Бондаренко позбавив субсидій черкащан, які не платять \”Новій Якості\”

Радуцький: \”Бондаренко позбавив субсидій черкащан, які не платять \”Новій Якості\”

Депутат черкаської міської ради Олександр Радуцький виступив із звинуваченням в бік чинног о мера Черкас Анатолія Бондаренка. У відозверненні на своїй сторінці у Фейсбук він заявив, що Бондаренко позбавив можливість отримувати субсидії всіх жителів міста, які мають заборгованість перед компанією \”Нова Якість\”.

\”Добрий ранок, люди, добрий ранок, Черкаси. Пролунали дуже гарні вчорашні вітання з Днем Конституції. Чиновники нашого міськвиконкому розповідали, що є п\’ята стаття Конституції, де зазначено, що в Україні владою є народ. Те, що стосується міста Черкаси, то скажу, що це мабуть не так\”, – пише Олександр Радуцький.

За словами екс-секретаря Черкаського міськвиконкому чинний мер міста позбавив можливості отримувати субсидію тих черкащан, у яких є заборгованість перед \”Новою Якістю\”.

\”За вивіз негабаритного сміття, якщо у вас борг, відповідно, ви теж не будете отримувати цю субсидію. Якщо у вас борг за комунальні послуги, де враховано, що \”Нова Якість\” обслуговує ваші будинки, а якість обслуговування, ми знаємо, що там іде одмивання коштів, ви теж не будете ттримувати від держави субсидію, – продовжує Радуцький. – Винен в цьому Бондаренко Анатолій Васильович. Ця людина підписала угоди з \”Новою Якістю\”. Ця людина підписала рішення виконкому, де дозволила укласти ці угоди. Ця людина наклала вето на рішення депутатів міської ради!\”

Радуцький висловлює переконання, що такі дії мера зумовлені необхідністю отримати кошти для наступних виборів, які йому надасть власник компанії \”Нова Якість\” Бортник.

Переглянути відеозвернення можна за покликанням: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2741430282628980&id=100002861068168

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x