Який поцілунок Ви вважаєте найяскравшим? (ОПИТУВАННЯ)

Який поцілунок Ви вважаєте найяскравшим? (ОПИТУВАННЯ)

День поцілунків відзначають 6 липня в світі. Свято запровадили у Великобританії, а близько 20 років тому затвердили в ООН. Ми поцікавилися в черкасців, чи пам’ятають вони свій найбільш позитивний, а також невдалий досвід у поцілунках.

Який поцілунок Ви вважаєте найяскравшим? (ОПИТУВАННЯ)


Сергій Шмиголь, ІТ проджект-менеджер, фрілансер, радник голови ОДА з питань інформатизації:
– Уперше поцілував дівчину, яка мені подобалася, в 16 років. Це сталося о шостій ранку після Пасхального служіння в церкві, яке ми разом з важкими кошиками святкових наїдків вистояли. Мабуть, найневдалішим поцілунком був той, коли мені захотілося поцілувати дівчину в щоку. І чи то це було літо і обличчя спітніло, чи то була неякісна косметика, та після поцілунку шматочки шару тонального крему залишилися в мене на вустах. Це було вельми неприємно.
Найяскравішим поцілунком став поцілунок з моєю дівчиною, прихильності якої я добивався декілька років. І саме той момент, коли всеможливі побудовані нею барикади та блоки рухнули і вона дозволила припасти до її вуст – став одним із найвибуховіших у наших стосунках.

Який поцілунок Ви вважаєте найяскравшим? (ОПИТУВАННЯ)


Ірина Горбач, директорка рекламного агентства «Cassiopeia star»:
– Мій перший поцілунок був теплого квітневого вечора. Пам’ятаю, що вже цвів бузок. Цей аромат у мене відтоді асоціюється з юністю і коханням. Мені було здається років 16-17.
Невдалих поцілунків не пам᾿ятаю, оскільки завжди цілувалася з коханими. А найяскравішим вважаю той, коли ми зустрілися з коханим чоловіком після довгої розлуки і поцілувалися.

Який поцілунок Ви вважаєте найяскравшим? (ОПИТУВАННЯ)


Олексій Юрін, поет, радіоведучий:
– Довго згадував, але так і не зміг пригадати свій перший поцілунок. Мабуть, на першість претендують декілька, бо ми грали в «пляшку». Я терпіти не можу запах тютюну, особливо, коли відчуваю цей аромат від жінки. Тому невдалим був поцілунок з дівчиною, яка перед цим покурила. А найяскравішим був поцілунок з коханою, яка повідомила, що носить під серцем нашу дитину.

Який поцілунок Ви вважаєте найяскравшим? (ОПИТУВАННЯ)


Анна Петровська, музикантка:
– Перший поцілунок пам’ятаю. Це було в 12 років, ми поверталися зі шкільної дискотеки. Хлопчик проводжав додому, але був дуже сором’язливий. Я запитала тоді: «Так що, цілуватися будемо?». Тоді дуже сильно переживала, але все завершилося добре. Невдалих не пам’ятаю, бо дуже вибірково ставлюся до того, з ким цілуватися. А найяскравіший для мене поцілунок – це коли відбувається абсолютний «конект». Справа не в обставинах, а в повному розумінні, відчутті одне одного.

Який поцілунок Ви вважаєте найяскравшим? (ОПИТУВАННЯ)


Нікіта Худов, журналіст:
– Ми в зовсім малому віці вирішили пограли в «бутилочку», чому я був дуже радий. Найперший раз не пам᾿ятаю з ким саме, але в цілому мені сподобалось. Щодо невдалих – то це кожен поцілунок з дівчиною, яка їла рибу. Якщо вона запивала пивом, то вже краще. Мені таке поєднання по душі.
Найяскравіший був, коли я в клубі поцілував дівчину, а потім підійшов здоровенний мужик і обійняв її. Я яскраво бачив перспективу раптової смерті. Добре, що це виявився її брат, а не хлопець. Завдяки цьому ви можете почути цю історію.

Який поцілунок Ви вважаєте найяскравшим? (ОПИТУВАННЯ)


Крістина Вертипорох, контент-менеджерка:
– Про свій перший поцілунок я особливо не згадую, бо не хотіла його. Тоді мені ще хлопець сказав, що не вмію цілуватися. Це дуже здивувало. Звідки я могла щось вміти, якщо це перший поцілунок? Але це було підліткове кохання на два тижні, тому нічого страшного. Частково, його можна вважати найневдалішим. Мені також не подобається, коли ти цілуєшся і партнер поводиться занадто активно і може зробити неприємно під час поцілунку.
Найяскравіший поцілунок був із коханим. Я вважаю його по-справжньому першим, щирим цілунком, оскільки з’явилися взаємні та сильні почуття.

Який поцілунок Ви вважаєте найяскравшим? (ОПИТУВАННЯ)


Денис Демченко, програміст:
– Перший поцілунок був у 17 років з моєю дівчиною. Я тоді дуже хвилювався. Ми гуляли в компанії і вже під вечір у сприятливій та романтичній атмосфері ми поцілувалися. Ми з нею тиждень потім зустрічалися.
Невдалий поцілунок, коли він невчасний. Тоді можна просто все зіпсувати. Найвдаліший з дівчиною, яку я люблю. Насправді, кожен поцілунок з нею особливий. Запам’ятав наш перший поцілунок і той, коли ми дуже довго не бачилися. Я взяв машину і приїхав до неї додому, щоб забрати в Черкаси. Вона була дуже гарна. Я навіть не одразу зрозумів, що треба їй допомогти сумку понести. Ми поцілувалися в машині. Я згадую цей момент і навіть зараз відчуваю аромат парфумів та запах її волосся.

Який поцілунок Ви вважаєте найяскравшим? (ОПИТУВАННЯ)


Анна Тиха, копірайтерка:
– Мій перший поцілунок був із хлопцем, який перед цим вже понад рік мені дуже подобався. До того часу він не звертав на мене увагу. І ось настав день святкування 8 Березня з друзями… Цей хлопець теж прийшов, бо в нас були спільні знайомі. Дуже романтично мене привітав: подарував кульки із побажаннями, квіти та цукерки, листівку з віршем. Я поцілувалася з ним увечері. Після цього зрозуміла, на жаль чи на щастя, що вже не відчуваю того, що раніше. От такий «хеппі-енд».
Я вважаю, що не було невдалих поцілунків, єдине, був смішний випадок, коли ми разом із друзями пішли в похід. Ночівля в палатках, співи під гітару, зірки – романтика. Тоді я поцілувалася з найкращим другом. Усе б нічого, якби не жуйка «Екліпс», яка надто швидко танула в роті. Як результат, неймовірний світанок, пів обличчя в жуйці і «ржач» друга під боком.
А найяскравіший поцілунок був, коли я зустрічалася з хлопцем, який живе в іншому місті. Тоді я збиралася на потяг, на навчання. Але він вмовив мене залишитися. У той день я порушила всі свої плани, що для мене, перфекціоністки, було дуже незвичним, й погодилася. Ми бігли з вокзалу на зупинку під дощем, сміялися, стрибали по калюжах. Той поцілунок, який підсилився адреналіном і радістю, став найяскравішим.

Світлини взяті із соцмереж реципієнтів

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x