Юрій Ткаченко повідомив про підготовку до опалювального сезону

Юрій Ткаченко повідомив про підготовку до опалювального сезону

Котельні і тепломережі області вже готують до наступного опалювального сезону. Про це повідомив голова ОДА Юрій Ткаченко під час селекторної наради, яку провів заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Білоусов. Інформують в прес-службі ОДА.

– Черкаська область почала підготовку до проведення осінньо-зимового періоду згідно з розпорядженням обласної державної адміністрації, з цією метою нами утворені обласний та районні штаби, – зауважив Юрій Олегович. – Зараз триває активна робота над пошуком можливостей для максимального зменшення споживання газу теплоенергетичним підприємствами.
За його словами, нині наша область винна НАК «Нафтогаз України» 328 мільйонів гривень за спожитий газ. «147 мільйонів складає різниця в тарифах, 180,9 мільйонів – це той борг над зменшенням якого ми активно працюємо і є всі підстави погасити більшу його» – сказав він.

Андрій Білоусов звернув увагу й на необхідності економії споживання природного газу не менше як на 5 % від показника споживання газу у минулому опалювальному періоді.

– У першу чергу, ми для себе маємо усвідомити: який план заходів розроблений для того, щоб зменшити споживання газу, та де ця альтернатива? – зауважив очільник області. – Тим більше, що енергозбереження – це ряд заходів, серед яких і утеплення приміщень, заміна вікон і всі вони мають бути реалізовані.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x