На Тальнівщині затримали крадія

На Тальнівщині затримали крадія

Нещодавно, під час здійснення прийому громадян до дільничного інспектора одного з сіл Тальнівщини прийшли дві жінки, які мешкають по-сусідству та повідомили про крадіжки. У однієї з потерпілих зникло електроточило, у іншої постраждав син – з його будинку викрали телевізор та м’які меблі. «Новій Добі» повідомили про це в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

З’ясувавши у потерпілих усі деталі, старший дільничний розпочав перевірку. Правоохоронець розпочав подворовий обхід, перевіряв на причетність осіб, раніше судимих за вчинення аналогічних правопорушень та спілкувався з місцевими жителями. Під час проведення дворового обходу, біля одного із будинків міліціонер побачив диван, який за описом був схожий на викрадений. Господар будинку розповів, що дійсно купив диван із кріслами у чоловіка, який нещодавно поселився у селі. Зловмисником виявився 27-річний житель сусіднього села, чоловіка було затримано та доставлено до райвідділу міліції.

Зловмисник у вчиненому зізнався. Наразі слідчим відділенням Тальнівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. ч. 2 та 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x