«Черкаський будівельний ліцей» провів День гостинності

«Черкаський будівельний ліцей» провів День гостинності

Питання, куди піти навчатися, турбує нині більшість випускників. Щоб майбутні абітурієнти змогли краще визначитися з вибором професії, навчальні заклади запрошують їх на дні відкритих дверей. Традиційний День гостинності спільно з Черкаським міським центром зайнятості провів цього року державний навчальний заклад «Черкаський будівельний ліцей».

Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаському ОЦЗ.

Директор ліцею Валентина Молоцило, розпочинаючи зустріч, поінформувала про навчальний заклад, умови вступу та професії, які можна тут здобути.

Заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Черкаського міського центру зайнятості Валентина Хамко підкреслила, що професію слід обирати свідомо, з урахуванням здібностей і нахилів, своїх можливостей та потреб регіону. За її словами, будівельні напрямки – серед найактуальніших на ринку праці.

Для гостей провели екскурсію по навчальному закладу. Діти ознайомилися з особливостями різних професій будівельних напрямків під час майстер-класів, які проводили майстри виробничого навчання.

Спілкування з викладачами та учнями закладу за чашкою ароматного чаю вийшло невимушеним та пізнавальним. Серед майбутніх абітурієнтів провели анкетування. Випускникам побажали зробити правильний вибір та отримати бажану професію і займатися улюбленою роботою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x