За вкрадений котел городищанин сяде на три роки

За вкрадений котел городищанин сяде на три роки

Щоб заробити на оковиту, зловмисник викрав з дачного будинку місцевого жителя котел для опалення, який потім здав на металобрухт. Працівники міліції встановили та затримали крадія.
До Городищенського райвідділу міліції звернувся 54-річний місцевий житель. Він розповів, що в літній кухні своєї дачі виявив відсутність котла для пічного опалення.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Потерпілий розповів дільничному інспектору міліції, що у дачному будиночку він тимчасово не проживає, адже там йдуть ремонтні роботи. Господар нещодавно придбав котел для опалення та планував встановити його найближчим часом. Коли приїхав продовжувати ремонт – виявив відсутність котла. Хто міг його викрасти, чоловік не знав.

Працівник міліції опитав місцевих жителів та перевірив пункти прийому металобрухту. На одному з приймальних пунктів міста дільничний виявив викрадений котел. Робітник приймального пункту розповів, що котел здав на металобрухт місцевий житель, та детально його описав. Правоохоронці встановили місцеперебування підозрюваного й затримали його.

Зловмисник повністю у всьому зізнався та розповів, що зловживає алкоголем. Того дня грошей на оковиту не було, тому вирішив заробити саме в такий спосіб.

Наразі за даними фактом слідчим відділенням Городищенського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене кримінальне правопорушення чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x