Результати виборів за партійними списками скасовано

Результати виборів за партійними списками скасовано

Вибори міського голови та депутатів міської ради у Черкасах перетворюються на перманентне явище. Черкаси, мабуть, чи не єдине місто в Україні, що ніяк не може обрати собі керівників.

У суботу, 14 червня, Черкаський окружний адміністративний суд повністю задовольнив позов Черкаської міської організації партії промисловців і підприємців, яка вимагала визнати незаконною і скасувати постанову Черкаської територіальної виборчої комісії від 10.06.2014 про встановлення результатів виборів депутатів Черкаської міської ради у багатомандатному виборчому окрузі м. Черкаси. Підставою для цього стала суперечлива ситуація на дільницях № 710984, 711019, 711083, 711087.

Про це «Новій Добі» стало відомо зі сторінки у ФБ Олександра Радуцького, який розмістив фото рішення суду.

«У попередньому пості я виклав подяку Президенту та суддям за принципову і чесну позицію щодо ситуації з виборами в Черкасах. Звертаюся до жителів з відкритим листом: Дуже багато говорили про те, що по місту вибори пройшли з фальсифікаціями й нарешті сьогодні ми отримали справедливе рішення суду. Тож усі, у кого буде бажання подати апеляцію на це рішення, мною вважатимуться ворогами Майдану, ворогами Революції, захисниками фальсифікацій. Незалежно від політсили або кандидата в депутати міської ради чи на пост мера», – так прокоментував пан Радуцький це рішення.

Суд визнав також недійсними і скасував протоколи цієї комісії про результати виборів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x