Послугами «Електронного кабінету» скористались близько 500 черкаських платників

Послугами «Електронного кабінету» скористались близько 500 черкаських платників

«Електронний кабінет платника податків» – це сервіс Міністерства доходів і зборів, який надає можливість власникам безкоштовних ключів електронного цифрового підпису звітуватись в режимі он-лайн, перевіряти стан розрахунків з бюджетом та іншу інформацію, необхідну для правильного та своєчасного заповнення і подання податкової звітності. Про це «Новій Добі» повідомили у ДПІ у м. Черкасах.

Цього тижня в ДПІ у м. Черкасах, як і у всіх територіальних органах області, проходила презентація електронного сервісу. Відкриваючи захід, начальник інспекції Максим Криштопа зазначив: «Органи Міністерства доходів і зборів роблять все можливе для того, щоб платники податків отримали якісні безкоштовні електронні сервіси, завдяки яким вони зможуть спілкуватись з нашими фахівцями виключно в режимі он-лайн. Запропоновані електронні сервіси є зручними та вигідними не лише з точки зору економії коштів і часу, але й в частині формування самої звітності».

«В «Електронному кабінеті» з початку року вже працюють близько 500 черкаських платників, якими подано 1,3 тис декларацій», – зазначив під час презентації начальник управління ІТ та обліку платників ДПІ у м. Черкасах Сергій Леляков.
Також клієнти Міндоходів мають можливість скористатись і рядом інших електронних сервісів, розміщених на головній сторінці порталу. Це, зокрема, Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс («ЗІР»), який надає можливість отримати консультації щодо податкового та митного законодавства, ЄСВ у вигляді запитань-відповідей та ін.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x