За сто днів обласна влада зробила 7 важливих кроків

За сто днів обласна влада зробила 7 важливих кроків

Голова ОДА Юрій Ткаченко відзвітував про зроблене за сто днів. За основу звіту були взяті сім пунктів Програми дій Черкаської ОДА «Від Революції Гідності – до гідного життя».

Повідомляє кореспондент «Нової Доби»

Найперше, про що відзвітувався пан Ткаченко – це люстрація і формування апарату влади з урахуванням думки громади. За його словами, протягом березня – квітня проведено низку засідань Президії обласної народної ради. За результатами розгляду за пропозиціями громад районів та районних Народних рад призначено 16 голів райдержадміністрацій. Досі не призначені голови Золотоніської, Канівської, Христинівської та Шполянської райдержадміністрацій, пакет документів по трьох перших знаходиться на розгляді у Кабінеті Міністрів України та Адміністрації Президента України.

Проведено люстрацію керівників департаментів та управлінь облдержадміністрацій. Звільнено 11 з 18 керівників. Публічно оголошено конкурс на заміщення вакантних посад:
директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю (оголошено конкурс – 06.06.2014);
директор Департаменту соціального захисту населення (оголошено конкурс – 06.06.2014);
директор Департаменту охорони здоров\’я (оголошено конкурс – 06.06.2014);
директор Департаменту освіти і науки (оголошено конкурс – 13.06.2014);
начальник управління культури (оголошено конкурс – 27.06.2014).
за результатами громадського обговорення призначено трьох керівників: директора Департаменту фінансів – Кравченко Н.М., начальника управління промисловості та розвитку інфраструктури – Панченко Ю.В. та начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту – Зеленського М. В., матеріали по начальнику Департаменту економіки і торгівлі знаходиться на розгляді у Міністрерстві економіки.
Направлені листи до правоохоронних органів та МВС України з пропозицією пришвидшити розгляд резонансних справ щодо подій Революції гідності в Черкасах та області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x