Черкаські учасники АТО отримають земельні ділянки

Черкаські учасники АТО отримають земельні ділянки

Учасники бойових дій в АТО мають право на отримання земельної ділянки. Про це інформує «Нову Добу» Головне управління Держземагентства у Черкаській області.

Військовослужбовці, які виконують завдання по здійсненню антитерористичної операції, мають можливість отримання у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд, для ведення садівництва, для індивідуального дачного будівництва. Це підтверджує доручення Голови Держземагентства України Сергія Рудика.

Для цього учаснику бойових дій необхідно звернутися до територіальних органів Держземагентства у Черкаській області за місцем проживання з відповідним документом, що посвідчує участь в антитерористичній операції (посвідчення, довідка, наказ, тощо).

Зазначеним особам буде надана допомога при складанні клопотання про надання у власність земельної ділянки, а також забезпечення надання графічного матеріалу з бажаним місцем розташування земельної ділянки та в межах законодавства надана всебічна консультативна допомога щодо подальшого оформлення права власності на земельну ділянку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x