На Лисянщині чоловік викрав у пенсіонерки 3000 гривень

На Лисянщині чоловік викрав у пенсіонерки 3000 гривень

Чоловік з будинку літньої жінки викрав близько 3000 гривень. Працівники міліції затримали зловмисника. За вчинене кримінальне правопорушення йому доведеться відповідати за всією суворістю закону. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Лисянського районного відділу міліції звернулась 77-річна жителька одного із сіл району та повідомила про крадіжку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу міліції.

Жінка розповіла правоохоронцям, що вдень була відсутня. Повернувшись додому не звернула уваги на пошкоджене вікно. На другий день виявила, що з її схованки зникли збереження.

Оглянувши місце крадіжки і уважно вислухавши потерпілу, правоохоронці негайно розпочали пошуки зловмисника. Встановили коло осіб, з якими вона останнім часом часто спілкувалася. Серед них був 27-річний раніше судимий чоловік, який допомагав їй по господарству. Чоловіка застали вдома. Зустрівши на своєму порозі людей у формі він зрозумів, що його викрито та відразу у всьому зізнався. Розповів працівникам міліції, що не працює і на злочин його підштовхнуло безгрошів’я. Побачив де бабуся зберігає свої збереження та вирішив їх викрасти. Вдень пошкодив вікно та заліз до хати. Викрав кошти і втік. До вечора усі кошти витратив на свої потреби.

За даним фактом слідчим відділенням Канівського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x