На Корсунщині парочка на підпитку вкрала дитячий манеж

На Корсунщині парочка на підпитку вкрала дитячий манеж

Серед білого дня сп’янілий чоловік завітав до колишніх орендодавців вимагати кошти. Не отримавши бажане, забрав дитячий манеж. По «гарячих слідах» грабіжник був затриманий працівниками міліції та доставлений до райвідділу. «Нову Добу» про це поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Корсунь-Шевченківського районного відділу міліції звернулась 23-річна жителька одного з сіл району та повідомила про пограбування. За повідомленням про грабунок дитячого манежу на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Корсунь-Шевченківського районного відділу міліції та дільничний інспектор.

Потерпіла повідомила, що до неї додому завітав колишній орендар з дружиною. Парочка була добряче на підпитку та погрожуючи почала вимагати 200 гривень, які нібито жінка їм заборгувала. Налякана мати навіть не могла зрозуміти, про які саме кошти йде мова. Чоловік розлютився і забрав дитячий манеж, що стояв серед двору та пішов з дружиною в невідомому напрямку.

Розпочалися пошуки грабіжника. За описом свідків, працівники міліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 45-річний житель міста Городища, що тимчасово проживає в селі, орендуючи житло. Чоловіка було затримано та доставлено до райвідділу. Правоохоронцям він не зміг пояснити навіщо пограбував жінку. Манеж добровільно видав працівникам міліції. Шкодує про вчинене ним кримінальне правопорушення та звинувачує у всьому оковиту.

За даним фактом слідчим відділенням Корсунь-Шевченківського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x