На засіданні Жашківської районної ради розглянули питання мобілізації

На засіданні Жашківської районної ради розглянули питання мобілізації

Сьогодні, 25 липня відбулось позачергове пленарне засідання Жашківської районної ради, яке провів її голова Микола Кльоц. У роботі сесії взяла участь голова райдержадміністрації Наталія Стельмах,начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники установ, підприємств та організацій району, представники громадських організацій та засобів масової інформації. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаської обласної ради.

На початку роботи депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять трагічно загиблих земляків, а саме військовослужбовця, учасника АТО, старшого лейтенанта Збройних Сил України Холо Ігоря Миколайовича та депутата районної ради VI скликання Сніцара Олександра Валерійовича.

Ряд депутатів скористалися правом і відповідно до регламенту виступили із зверненнями та запитами, а потім затвердили порядок денний, куди внесли три питання.

Першим на пленарному засіданні було заслухано проект районної програми мобілізаційної підготовки на території Жашківського району в 2014 році . З інформацією виступив перший заступник голови райдержадміністрації Петро Синчак, який зазначив, що система управління мобілізаційною підготовкою – це складова частина загальної системи управління державою, яка спрямовує діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування, єдиної державної системи цивільного захисту на підготовку систем управління, засобів зв\’язку, інформаційного забезпечення, а також фінансових і матеріально-технічних ресурсів, підприємств, установ і організацій до проведення мобілізації.

Також депутатами було внесено зміни до районної програми створення, накопичення та утримання районного матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру і їх наслідків на 2011-2015 роки. Інформував присутніх щодо змін начальник відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації Олександр Коваль.

Не обійшли депутати увагою і питання про внесення змін до рішення районної ради від 31.01.2014 року №24-2/VІ «Про районний бюджет на 2014 рік». Їх внесла до розгляду начальник фінансового управління райдержадміністрації Галина Загребельна.

З усіх вищезазначених питань депутати прийняли відповідні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x