У Тальному відбулося засідання бюджетної комісії

У Тальному відбулося засідання бюджетної комісії

Чергове засідання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету і фінансів, відбулося 28 липня. Про це «Новій Добі» повідомили в Тальнівській районній раді.

Захід проводила голова районної ради Карбівнича Т. П. Учасники засідання детально обговорили звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2014 року та зміни до бюджету на 2014 рік, який представила заступник начальника фінансового управління райдержадміністрації Ковалишина С.О.

Також на засіданні комісії обговорювалися проекти рішень: «Про внесення змін до районної програми проведення часткової мобілізації на території Тальнівського району на період до 2016 року», «Про районну комплексну програму функціонування та розвитку системи цивільного захисту, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2014 – 2015 роки»; «Про затвердження порядку відрахувань комунальними підприємствами спільної власності територіальних громад сіл і міста Тальнівського району до районного бюджету частини чистого прибутку (доходу)». З означених питань комісією підтримано внесені на розгляд проекти та вирішено винести з урахуванням пропозицій на засідання президії районної ради та пленарне.

Крім цього, заслухано інформації про хід виконання Програми забезпечення потреби району у продовольчому зерні на 2009-2015 роки, про стан виконання цільової програми впровадження в Тальнівському районі проекту ПРООН та ЄС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІ» на 2012-2015 роки.

В обговоренні питань взяли участь голова районної ради Руснак Н.П., голова райдержадміністрації Нечай Ю.М., члени постійної комісії: Дімітров О.С., Тульчинський С.Б., Підгорний А.В., Накопюк В.І., Копійченко В.П., запрошені: Голота Д.М., Мельниченко О.І., Гречка В.В., Івченко В.І., Безталанна Л.Г.

Комісією запропоновано додатково проінформувати на спільному засіданні постійних комісій про ефективність роботи групи по легалізації робочих місць, райдержадміністрації активізувати діяльність по економному використанню коштів у бюджетних установах з метою забезпечення виплати заробітної плати та оплати комунальних послуг і енергоносіїв, впровадження енергозберігаючих технологій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x