У Чигирині відзначили День Землі

У Чигирині відзначили День Землі

Днями в Чигирині відбувся незвичайне свято співдружності жителів району – на центральній площі міста біля районного Будинку культури громада краю відзначила День Землі Чигиринщини. Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській РДА.

Із різних сіл району з’їхалися творчі, талановиті люди, щоб поділитися часточкою своєї доброї душі з усіма чигиринцями. В імпровізованій долині здоров’я презентували живий батьківських хліб, зелені коктейлі та оздоровчі чаї, зерновий домашній квас, сирі настої з екологічно чистих трав, дари природи – мед, яблука та цілющі трави. Провели майстер класи з приготування живильних зелених коктейлів, створення ляльок з глибинним народним змістом, ділилися досвідом щодо стародавнього масажу живота…

Дітлахи із захопленням малювали на асфальті картини на тему «Мій рідний край», фотографи-аматори презентували власні доробки – краєвиди Холодного Яру та інших мальовничих куточків Богданового краю. Продемонстрували свою вправність гості свята – молоді козаки – учні школи «Бойового гопака» (м. Черкаси), які показали свої вміння володіти шаблею, списом та іншими видами козацької зброї. А талановиті музиканти і співаки презентували чигиринцям свої таланти, створивши атмосферу свята, миру доброти і єдності.

Відбулось свято за ініціативи благодійного об’єднання Мельниківського «Фонду громади» і громадської організації «Фонд розвитку Чигиринщини» та за підтримки районної ради, спілки поселень «Першоцвіт» і громадської організації «Перша народна рада».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x