Волонтери Маньківщини доставили у зону АТО 5 тонн продуктів

Волонтери Маньківщини доставили у зону АТО 5 тонн продуктів

У черговий раз волонтери Маньківщини доставили у зону АТО п’ять тонн продуктів харчування. Допомогу везли цілеспрямовано тридцятій мотострілковій дивізії, яка в ході бойових дій передислокувалася до міст Щастя та Металіст Луганської області. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

Продукти розподілили між військовими чотирьох блокпостів. А ще частково надали допомогу артилеристам, територіальному батальйону «Айдар», автомобільній бригаді.

– Шлях до блокпостів нелегкий, виснажливий і, часто, небезпечний, – розповідають волонтери. Так до блокпосту наших військових у межах розташування населеного пункту Весела Гора вдалося буквально прорватися лише за четвертим разом.

Аби всі добрі наміри було якісно скоординовано, без закидів сепаратизму на місцях, у районі вирішено організувати штаб координування дій волонтерів для потреб військових. Нині у зборі продуктів харчування беруть активну участь жителі практично всіх населених пунктів району, підприємці. Про пальне для транспорту, що курсує на Схід України, дбають керівники товариств «Кищенці», «Дукра агро», СФГ «Шевченко». Приватне підприємство «Северин» цього разу надало багатовантажний автомобіль.

Ще дві тонни продуктів харчування відправлено в навчальний центр прикордонників в Оршанці, з яким окремі сільські громади Маньківщини співпрцюють у цьому руслі протягом останніх трьох місяців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x