Корсунські педагоги передали допомогу для школи Слов’янська

Корсунські педагоги передали допомогу для школи Слов’янська

Колективи загальноосвітніх навчальних закладів Корсунь-Шевченківського району підтримали ініціативу долучитися до відновлення роботи загальноосвітньої школи № 15 міста Слов’янська Донецької області, яка постраждала під час обстрілів у ході проведення антитерористичної операції. Про це «Новій Добі» повідомили в Корсунь-Шевченківській РДА.

За словами завідувача відділу освіти Корсунь-Шевченківської районної державної адміністрації Лариси Юркунас, директори загальноосвітніх навчальних закладів району з розумінням поставилися до проблеми і, обговоривши в педагогічних колективах питання про надання допомоги, придбали необхідне канцелярське приладдя. До збору допомоги долучився також районний центр дитячої та юнацької творчості. Загалом спільними зусиллями педагогів було зібрано 24 коробки канцелярського приладдя: зошити, ручки, олівці, підручники, методична література тощо.

– Нині у районі триває підготовка шкіл до навчального процесу, тож педагоги Корсунського краю щиро бажають, щоб учні визволеного від терористів Слов’янська, як і в усіх куточках нашої України, як завжди, першого вересня, здорові, усміхнені та щасливі розпочали повноцінне навчання, – зазначає Лариса Василівна.

Днями зібрану допомогу передали в Черкаський контактний центр для відправлення в м. Слов’янськ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x