На Корсунщині з будинку чоловіка викрали телевізор

На Корсунщині з будинку чоловіка викрали телевізор

Правоохоронці затримали чоловіка, який викрав з будинку місцевих жителів телевізор, супутникову антену та TV-тюнер. Викрадені речі вилучені та повернуті постраждалим. Крадію за вчинене загрожує до шести років ув’язнення. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського районного відділу міліції звернувся 49-річний житель одного із сіл району та повідомив про крадіжку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.

Прибувши за вказаною адресою, працівники міліції ретельно оглянули місце пригоди, вилучили речові докази та опитали можливих свідків. Потерпілий розповів правоохоронцям, що в будинку після смерті його матері тимчасово ніхто не проживає. Вранці прийшов поратися по господарству та виявив, що у дверях пошкоджені замки, а з приміщення зникла електротехніка.

Уважно вислухавши потерпілого, правоохоронці розпочали пошуки зловмисника. Проводячи оперативно – розшукові заходи працівники міліції отримали інформацію, що до вчинення крадіжки може бути причетний раніше судимий 53-річним місцевий житель. Встановивши його місце знаходження, підозрюваного було запрошено до райвідділу для дачі показів. Під тиском незаперечних доказів чоловік зізнався у скоєному та розповів, що заздалегідь знав, що в будинку ніхто не проживає. Вночі пошкодив замки. Викрав телевізор, супутникову антену, ТV-тюнер та заховав у будинку своїх батьків. Усе планував продати, але не встиг – був викритий правоохоронцями.

Як розповів начальник Корсунь-Шевченківського районного відділу міліції Олег Бугаєнко крадені речі вилучені та повернуті господарю. За цим фактом слідчим відділенням Корсунь-Шевченківського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x