У Черкасах влаштували гаражний розпродаж

У Черкасах влаштували гаражний розпродаж

Усе, аби допомогти пораненим військовим, що нині перебувають у столичному госпіталі. За символічну ціну волонтери продавали найрізноманітніші дрібнички. А зібрані кошти відразу ж спрямували до лікарні.

Прикраси, посуд і книжки. На цьому благодійному ярмарку можна знайти будь-що. Віра серед усіх дрібничок відразу пригледіла для себе книгу.
Віра, жителька м. Черкаси: «Я купую книжку автора Ремарка. Купую, тому що друзі організували благодійний розпродаж. Гарна ціль. Я хочу взяти участь, тому я це роблю».
Усі ці речі належать самим містянам. Напередодні зо двадцять небайдужих позносили їх сюди. Ціни на лоти встановили символічні.

Віталій, волонтер: «Ціни варіюються: за якусь розчіску – від п’яти гривень, максимально – це сто гривень за віночок. Там далі ще за сервізи сто гривень є. Очікуємо тисячі три хоча б зібрати. Я думаю, в сучасних умовах це також великі кошти».
Стільки і зібрали. Організатори кажуть: ідея гаражного розпродажу з\’явилася спонтанно. А от мету мають чітку – допомогти пацієнтам у Київському військовому госпіталі.

Ольга, волонтер: «Вирішили зібрати всі речі, які нам не потрібні, але вони в гарному стані, та продавати. А всі кошти використати на потреби пораненим солдатам».
Активісти обіцяють: це не остання така акція. Найближчим часом вони збираються влаштувати ще кілька розпродажів. У поміч героям нашого часу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x