В Умані затримано автомобіль із протікаючою цистерною та іншими порушеннями

В Умані затримано автомобіль із протікаючою цистерною та іншими порушеннями

У понеділок, 11 серпня, під час несення служби в м. Умань, на вулиці Залізняка близько 9 год. 30 хвилин, співробітниками ВДАІ Уманського району був зупинений автомобіль «МАЗ 5334» з причепом. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ДАІ Черкаської області.

Увагу правоохоронців привернуло те, що під час руху автомобіля, на проїжджу частину, з цистерни витікала якась рідина. Зупинивши транспортний засіб, Державтоінспектор підійшов до водія відрекомендувався, назвав причину зупинки та попросив пред’явити документи. За час спілкування з 37-річним водієм, жителем міста Умань, правоохоронець відчув різкий запас, який надходив з під автомобіля, а під час огляду транспортного засобу та причепа до нього, було виявлено протікання дизельного палива з цистерни. За що було складено адміністративний протокол за ст., 139 ч. 1 КУпАП.

Під час перевірки документів, актів технічного огляду, було виявлено, що термін дії їх закінчився, за що було складено адміністративні протокол за ст.,121 ч.3 КУпАП. А під час звірки номерів вузлів та агрегатів з свідоцтвом про реєстрацію було виявлено, що номер рами вищевказаного автомобіля має ознаки часткового знищення шляхом використання металообробного інструмента кустарним методом.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу міліції міста Умань
для вирішення питання по суті.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x