Кам’янчани передали допомогу військовим

Кам’янчани передали допомогу військовим

Кам’янчани й надалі з активною громадською позицією збирають допомогу для тих, хто на лінії вогню проявляє патріотизм, мужність і відстоює цілісність української держави. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

13 серпня 2014 року з міста Кам’янка вирушила вантажівка із понад 5-ма тоннами благодійної допомоги, яку було зібрано за підтримки жителів району для потреб військових, котрі задіяні в антитерористичній операції на Сході України.

Ця акція була організована за ініціативи районної державної адміністрації та районної ради. До збору продуктів харчування та речей першої необхідності долучилися територіальні громади сільських рад, підриємства та приватні підприємці міста, небайдужі громадяни.

Благодійний вантаж складався з продуктів харчування (овочі, крупи, макаронні вироби, сало, консерви, паштети, домашня консервація, мед, олія, мінеральна вода), засобів гігієни (зубні пасти та щітки, мило, шампуні, пральні порошки, миючі засоби), медикаменти та інше.

Працівники апарату, окремих відділів та управлінь райдержадміністрації пакували ящики та готували їх до відправки солдатам, а також забезпечили оперативне завантаження зібраної допомоги в автомобіль.

Голова райдержадміністрації Андрій Плєшкань зазначив: «Сьогодні головне питання, яке стоїть перед Україною, – зберегти її цілісність, захистити свою власну землю. Схід України – особлива територія. Вона потребує допомоги. Кам’янщина консолідувала свої зусилля, і ми, як сільськогосподарський регіон, підтримували й будемо підтримувати Схід нашої країни. Борошно, картопля, овочі, консерви, чай, кава, цукор, мінеральна вода, медикаменти – і це ще не весь перелік допомоги кам’янчан східним областям. Наразі важливо підтримати у наших військових той незламний патріотизм, на якому тримається оборона всієї країни. Акція зі збору благодійної допомоги військовим буде продовжуватись, і невдовзі по мірі надходження допомоги черговий вантаж буде знову доставлений на Схід»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x