На наступному тижні пройде аукціон «Черкаські митці – на підтримку української армії»

На наступному тижні пройде аукціон «Черкаські митці – на підтримку української армії»

Бажання взяти участь у благодійному аукціоні «Черкаські митці – на підтримку української армії» виявляє все більше художників. Акцію організовують Черкаська обласна організація Національної спілки художників України та Черкаська обласна рада. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаської обласної ради.

Кількість тих, хто хоче віддати для продажу свої творчі доробки, збільшується з кожним днем. Нещодавно свої роботи для аукціону надали митці Іван Колісник, Ігор Солодовніков, Віталій Дахівник, Василь Цимбал і Надія Нікіфорова. До цього свої доробки безкорисно віддали для підтримки військових Тамара Гордова, Неоніла, Альберт та Лев Недосєко, Іван Бондар, Володимир Яковець, Іван Фізер, Віктор Клименко, Віктор Афонін, Віктор Олексенко, Микола Теліженко, Олександра Теліженко, Валентин Сірий, Леся Корж, Микола Сенюта, Тетяна Сосуліна, Олександр Туренко, Микола Бабак, Максим Гладько, Юрій Іщенко, Ганна Грабовська, Євген Найден, Олеся Кравчук, Іван Лавріненко та Сергій Шилімов.

Серед більш, ніж сорока робіт, які нині виставлені на огляд у Художньому музеї, здебільшого пейзажі і натюрморти. Та є й витинанки, й вишите панно, й ікона, і монографія, і скульптура, і медаль. Деякі з митців віддали на благодійні цілі одразу декілька своїх робіт.

Благодійний аукціон відбудеться наступного тижня (дата уточнюється). Кошти, виручені від продажу творчих робіт, будуть витрачені на спорядження для вояків, які захищають цілісність України на Сході держави.

Фотографії усіх робіт, які будуть виставлені на аукціон, можна переглянути на сайті обласної ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x