Відомий футболіст на Черкащині повернеться в обласний чемпіонат

Відомий футболіст на Черкащині повернеться в обласний чемпіонат

Відомий на Черкащині футболіст – Богдан Розка повернеться в обласний чемпіонат. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Цей півзахисник один з «кременчуцької четвірки», який свого часу зробив демарш зі шполянського «ЛНЗ» (якого і привів у 2011-му до чемпіонства). Правда тоді головними ініціаторами переходу до лав «Зорі» називали Беруна та Оганесова. Як би там не було один з кращих опорників чемпіонату області полишив цей турнір на два сезони. Після цього Розка виступав у чемпіонаті Полтавської області за «Глобіно».

Вже найближчої суботи півзахисник зможе вдруге одягнути форму «ЛНЗ-Лебедин». Окрім Розки лебединці, які зараз ідуть на другому рядку турнірної таблиці, підсилилися ще кількома гравцями, серед них черкасець – Олександр Ракровський. Натомість не допоможе команді Гречаного у другому колі Абатуров, який виступатиме закордоном.

Новачки уже провели з «ЛНЗ» три успішні контрольні матчі. У двох іграх команда Гречаного виявилася сильнішою за одного з лідерів кіровоградської області – «Буревісник». Спершу лебединці на виїзді виграли 4:1, а потім вдома продублювали свій успіх – 1:0. Чотири м’ячі з п’яти на рахунку Артема Охременка. Останній контрольний матч «ЛНЗ» провів проти «Случа», який представляє Хмельницьку область (3:3).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x