З Днем Незалежності черкащан привітав очільник області

З Днем Незалежності черкащан привітав очільник області

Чути голос і думку власного народу – саме таких змін після Революції Гідності хочуть від влади українці.Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаської ОДА.

Принаймні, так вважає голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко, про що він заявив у своїй промові під час офіційних урочистостей із нагоди до 23-річниці Дня Незалежності.

– Цей день ще один привід озирнутися назад і проаналізувати, що кожен із нас зробив, який внесок вніс у розбудову нашої держави, – зазначив Юрій Олегович. – Останні події в країні та, власне, вимоги громадськості спонукали нас переглянути і принципи діяльності органів влади. В умовах сьогодення маємо говорити нашому суспільству тільки правду: як і щодо соціально-економічного розвитку краю, так і шляхів подолання наявних негативних тенденцій. Революція Гідності мала навчити владу, перш за все, чути голос і думку власного народу…

Сам же керівник Черкащини пообіцяв, що зробить все від себе залежне, аби поступово повернути довіру населення до влади, викорінити корупцію, створити комфортні умови для інвесторів, якнайшвидше запровадити програму підвищення енергоефективності і енергозбереження, підвищити роль і функціональні можливості громад, створити умов для соціального розвитку села, тощо.

Водночас, очільник краю зауважив, що цьогорічний День народження України затьмарений подіями на сході України.

Із нагоди прийдешнього свята 13-ть черкащан за власний внесок у розвиток області заохотили грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради, трьом – дісталася відзнака «60-річчя утворення Черкаської області» та ще двох жителів краю відзначили нагородою «200 років із дня народження Тараса Шевченка».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x