Черкаси відсвяткували День Прапора України

Черкаси відсвяткували День Прапора України

Учора, 23 серпня 2014 року на Театральній площі в м. Черкаси відбулися святкові заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України.Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської обласної ради.

У святі взяли участь голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко, голова обласної ради Валентина Коваленко, заступники голови облдержадміністрації та голови обласної ради, міський голова Сергій Одарич, члени президії та депутати обласної ради, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, курсанти Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України та громадськість міста.

На початку офіційних заходів керівники області поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку, відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора на щоглі, що розташована поруч із будівлею музично-драматичного театру.

Привітав присутніх Юрій Ткаченко, відзначивши, що сьогоднішнє свято для всіх громадян є днем вшанування багатовікової історії українського державотворення та закликав, щоб український стяг назавжди став для усіх громадян символом єдності у боротьбі за утвердження нашої держави як соборної і незалежної країни.

Після вітань відбувся святковий флешмоб, під час якого представники творчої молоді виконали хореографічну композицію та розгорнули величезний Український Прапор.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x